9 коропів

Нарешті я довишила свого довгобуда :))))
Вишивала цілий рік,а може й більше...


КАРПИ - символізують багатство.
Словник символів
Короп
У Китаї символізує великі літературні здібності, наполегливість у боротьбі з труднощами, сміливість. Про коропа говорять, що він своєю завзятістю перестрибнув Ворота Дракона і сам став драконом. Тому вченого, процвітаючої в літературних змаганнях, називають коропом, перестрибнув Ворота Дракона. Короп-близнюк означає союз коханців. У японців короп - емблема самурая як знак сміливості, гідності, бажання віддати себе в руки долі, витривалості й удачі. Карпо також символізує любов, будучи з нею омофонічних.
Дев'ять коропів - колірне поєднання червоного і золотого символізують достаток і величезну удачу, і привертає чудову Ци у Ваш будинок. Карпи символізують успіх у фінансових справах і збільшують матеріальні багатства в будинку. Кращим розташуванням для цього панно, вважається місце навпроти вхідних дверей, щоб, заходячи у Ваш будинок, багатство і успіх залишалися всередині нього.
У фен-шуй короп, священна риба «тай», - символ удачі і духовних досягнень. Талісман служить для активізації удачі в різних сферах, наприклад, його розміщення в секторі багатства, на південно-сході, стимулює матеріальне благополуччя.
Дев'ять коропів. Короп - священна риба "Тай" - символ удачі і духовних досягнень. Чим більше кількість рибок, тим більше ваша удача в справах!
Дев'ять коропів - символізують процвітання і матеріальне благополуччя.
Дев'ять коропів, мирно плаваючих у чистій воді, принесе у Вашу родину багатство, процвітання і взаєморозуміння.
Короп - священна риба, її високо шанують в Китаї. Вважається, що вона приносить багатство і успіх у фінансових справах. Це панно добре повісити в зоні багатства -на південно-сході. Розмістивши панно з коропами навпроти вхідних дверей, Ви залучите
енергію багатства і достатку у Ваш дім. "
Ієрогліфи позначають "З року в рік в достатку "
       ******************************************************************
І скажу чесно:тільки повісила їх  при вході до хати як на наступний день (грубо кажучи) ми продали машину,яку не могли продати 3РОКИ!Ось так співпало чи подіяло...незнаю :)))
Чекаю коли підвернеться гарна робота...
Всім вдалого дня!

5 коментарів:

  1. чудова картина!!!!!
    скільки роботи коло неї, молодчинка!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую,дівчата :))А оформляти картину було важкувато...

    ВідповістиВидалити
  3. О, в рамці вона фантастична! Бажаю, щоб виконувала свою місію!
    Схемку просити дуже нахабно?

    ВідповістиВидалити
  4. Ні,не надхабно:)))Вона у РМ форматі,тому напиши мені на адресу свою адресу.От каламбур вийшов:))

    ВідповістиВидалити